domingo, 9 de marzo de 2014

PARA TOMAR EL SOL

Descubre
una nova una nueva
manera manera
de prendre tomar
el sol el sol

Amb l'arribada del bon temps ens morim de ganes de posar-nos al sol, encara que només sigui per aconseguir trencar el color. Con la llegada del buen tiempo nos morimos de ganas de ponerse al sol, aunque sólo sea para conseguir romper el color. La veritat és que es parla molt sobre el sol, sobre els efectes nocius de prendre'l, sobre el que cal fer i el que no. La verdad es que se habla mucho sobre el sol, sobre los efectos nocivos de tomarlo, sobre lo que hay que hacer y lo que no. A Estètica Sílvia Giralt et proposem un enfocament diferent, una nova manera de prendre el sol amb tractaments i una línia solar biològica per tal que el puguis prendre ben tranquil·la, gaudint-ne plenament . En centro de Estetica Reme  te proponemos un enfoque diferente, una nueva manera de tomar el sol con tratamientos y una línea solar biológica para que lo puedas tomar bien tranquila, disfrutando plenamente. Aquí, em permeto desterrar alguns dels tòpics sobre l'exposició al sol. Aquí, me permito desterrar algunos de los tópicos sobre la exposición al sol.


1. 1. No podem viure sense sol No podemos vivir sin sol

Si bé abusar del sol resulta perillós, la seva absència ho és encara més. Si bien abusar del sol resulta peligroso, su ausencia lo es aún más. Està demostrat que el sol té una acció antidepressora natural. Está demostrado que el sol tiene una acción antidepressora  natural. L'absència de radiació UV provoca falta de síntesi de vitamina D, una deficiència de melatonina que influeix en les depressions estacionals i agreuja els problemes d'hipersensibilitat. La ausencia de radiación UV provoca falta de síntesis de vitamina D, una deficiencia de melatonina que influye en las depresiones estacionales y agrava los problemas de hipersensibilidad.


2. 2. La pell s'ha d'adaptar al sol, no sobreprotegir-la La piel debe adaptarse al sol, no sobreprotegerle la

Cal "educar" la pell per tal que s'adapti al sol, en comptes de sobreprotegir-la amb pantalles i filtres no adequats al nostre fototip. Hay  que "educar" la piel para que se adapte al sol, en vez de sobreproteger con pantallas y filtros no adecuados a nuestro fototipo. Amb això només aconseguirem que la pell perdi la seva capacitat d'adaptació al sol, que és el bronzejat. Con ello sólo conseguiremos que la piel pierda su capacidad de adaptación al sol, que es el bronceado.


3. 3. El bronzejat és la millor de les proteccions El bronceado es la mejor de las protecciones

El bronzejat és el sistema de defensa de la pell i desactiva els efectes nocius del sol. El bronceado es el sistema de defensa de la piel y desactiva los efectos nocivos del sol. La melanina és un pigment amb excepcionals propietats d'absorció dels UV i els radicals lliures. La melanina es un pigmento con excepcionales propiedades de absorción de los UV y los radicales libres.


4. 4. Bronzejar-se no envelleix Broncearse no envejece

Contràriament al que es creu, el bronzejat en sí no envelleix. Contrariamente a lo que se cree, el bronceado en sí no envejece. Amb la protecció solar adequada a cada tipus de pell s'estimulen les capacitats d'autodefensa de la pell per tal d'aconseguir tots els beneficis que aquest ens aporta. Con la protección solar adecuada a cada tipo de piel se estimulan las capacidades de autodefensa de la piel para conseguir todos los beneficios que éste nos aporta.


El diagnòstic solar et permetrà conèixer quin és el sistema de protecció més adequat al teu tipus de pell. El diagnóstico solar te permitirá conocer cuál es el sistema de protección más adecuado a tu tipo de piel. Et bronzejaràs fàcilment, sense cremades i sense taques. Te brocearas fácilmente, sin quemaduras y sin manchas. Demana'l ara. DIAGNÒSTIC SOLAR GRATUÏT Pídelo ahora. DIAGNÓSTICO SOLAR GRATUITO

No hay comentarios:

Publicar un comentario